Testfase

Albert Heijn BONUS : luiers en doekjes

Albert Heijn BONUS: koop nu bij AH.nl

GRATIS bezorging tijdens de zomermaanden én
vele producten in de BONUS.
Deze week:

 

AH Bonus Pampers

Stapelen! Tot 50% korting!

Bestel hier!

 

Vele varianten, combineren mogelijk.

BESTEL DIRECT

Zowel online als in de winkel!


Bestel direct

 

Albert Heijn let op de kleintjes. Ja, ja…. zo ook op die van jou! Ha, ha! Van babyvoeding tot luiers en van billendoekjes tot flesjes, bij Albert Heijn kun je terecht. Ook online! Zo krijg je al je boodschappen in 1x thuisbezorgd op een moment dat het jou uitkomt. Handig!

Nu is het weer tijd voor de Albert Heijn BONUS, dus kunnen we weer gaan inslaan. Er zijn weer heel veel artikelen in de BONUS voor jou en je baby(‘s).
Bestel je luiers nu online en laat deze GRATIS thuisbezorgen door een door AH geselecteerd artikel mee te bestellen. Je kunt dus weer een week lang je buggy, fietsmand, kofferbak of virtuele winkelwagen vullen met de “wekelijkse boodschappen”, maar ook met alles voor de kleine!

Luiers, babydoekjes en/of Etos-artikelen…

Laat je bestelling (inclusief die onhandig grote luier -pakken) GRATIS thuisbezorgen!

Bestel hier

Net bevallen?

Ben je net bevallen van jouw baby, dan bestel je je boodschappen natuurlijk liever online. Geen gesjouw met luiers en babyvoeding en geen gedoe in de winkel, alles wordt gewoon tot in de keuken bezorgd. Op de speciale Baby-Pagina van AH.nl vind je alles wat je nodig hebt voor de verzorging en voeding van je baby.

Pick Up Point

Je boodschappen online bestellen, maar liever zelf ophalen? Dat kan bij een Albert Heijn Pick Up Point. Een Pick Up Point is een locatie waar je je boodschappen zelf kunt ophalen. Je bestelt je boodschappen op www.ah.nl en kunt deze vervolgens op een door jou uitgekozen tijdstip en gewenste locatie ophalen. De boodschappen worden met zorg uitgezocht en speciaal voor jou verzamelt en klaargezet.

Er zijn Pick Up Points bij een Albert Heijn winkel of op een andere locatie. Bij deze Pick Up Points rijd je met de auto langs de locatie en worden de boodschappen voor je in de auto gezet.

Naar ah.nl

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+