Testfase

Beste kraamcadeautje's top 6

6. Laten we beginnen met uit m’n eigen ervaring een vergeten cadeau idee te benoemen… Een besteksetje met de naam en geboortedatum van het kindje erin. Oldskool, duurzaam, bruikbaar en vooral niet kapot te krijgen.

5. Praktisch modieus. Een setje kleding in een wat grotere maat. De kleinste maatjes heb je vaak zat, krijg je veel en groeien ze supersnel uit. Iets leuks voor wanneer hij/zij 3 maanden is, is ook leuk!

4. Goedkoop! Een cadeaubon voor luiers, vooral als er meer kindjes in het gezin zijn die in de luiers zitten. Laten we eerlijk zijn ook met aanbiedingen van www.watkostenluiers.nl kost het nog genoeg.

3. Priv├ętijd. Een tegoedbon voor een diner, bij voorkeur sushi of iets wat je tijdens de zwangerschap hebt moeten missen. Goed excuus om de deur uit te gaan en een oma te laten zorgen voor je kleintje.

2. Een vriend/vriendin! Een luisterend oor bij je kraamtranen. Het is moeilijk en heftig zat zo’n eerste periode met borstvoeding krampjes en poeptaferelen.

1. Bakje comfort, namelijk een maaltijd. Met stip op 1, want de kraamhulp gaat ook een keer weg en dan sta je er boodschap- en kooksgewijs helemaal alleen voor. Ook met een beurs onderkantje en huilende Newborn.

2016-03-00 KraamcadeauDeena

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+

Laat een reactie achter | 1 reactie

Terug naar overzicht