Testfase

Blogster geboren!

Lees al mijn blogs!

Hoii, ik, Deena, mama van 1 dochtertje geboren januari 2014 en inmiddels zo’n 30 weken zwanger van
de tweede worm, ben gaan bloggen voor  
Watkostenluiers.nl!

Als chaotische perfectionist leer ik omgaan met de confrontaties die ik met mezelf heb sinds ik naast control freak, fantast, vriendin, geliefde, dochter, zusje, baasje en verzorgster nu ook mama ben.
Mijn blogs gaan over de dagelijkse dingen en mijn kijk daarop met een grote knipoog!

Mijn gezin bestaat uit een directe, lieve geweldige vriend Hugo die me soms keihard met beide benen op de grond kan helpen zetten en tegengas kan geven wanneer ik als Ayrton Senna vol gas ergens tegenin ga. Onze prachtige dochter Neyomi die ons leven een jaartje geleden totaal op de kop zette met haar komst en onze harten, tijd en geld gestolen heeft. En ons hondje Stitch die naast stalk-gedrag ook last heeft van emotionele vreetbuien en snurken. In April mogen wij ons tweede spruitje welkom heten in ons chaotische gezin vol goedbedoelde en slechtgeplaatste opmerkingen en vooral veel onvoorwaardelijke liefde!

Ik hoop op herkenning en een humoristische kijk voor jullie mama’s te kunnen creëren in mijn verhalen over het opvoeden van onze mannen, hondjes, kindjes en alles wat daarbij komt kijken.

Hoop je snel te zien lezen en lachen.

Liefs

foto

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+

Laat een reactie achter | 939 reacties

Terug naar overzicht