Testfase

Little Greeny Moederdag cadeautje

Ik ben een draagmama. Ik draag mijn lieve kleine schepseltjes in een draagzak, toen ze heel klein waren in een mooie rekbare doek. Lekker tegen mama aan, sliepen ze heerlijk, hadden geen last van boertjes, reflux, minder krampjes en voelden zich veilig bij het horen kloppen van mijn hart.

Heerlijk vond ik dat! En nu Jolie in Neyomi’s draagzak past (de ergobaby), wordt het tijd voor een nieuwe grotere draagzak voor Neyomi. Ik heb lang getwijfeld, want ze is al twee is het dan nog nodig? Maar telkens wanneer ik Jolie op mijn heup hups en dan op mijn rug, komt ze naar me toe en steekt haar kleine handjes naar me op. Ze zegt “mama mama ikke ook”, en ik bedenk me dat ze wel grote zus is maar eigenlijk ook nog maar heel klein. Haar tweejarige peuterbrein laat haar jaloezie voelen omdat zij ook bij mama wil zijn.

De zoektocht begon. Tataduummm… In een brij van ergonomisch dragende mama’s en webshops begon ik te graven en bedolf mijzelf avondenlang onder verschillende merken, printjes, maten en materialen. Door de zoektocht kwam ik een heerlijke webshop tegen genaamd Little Greeny.

Naast prachtige dragers voor een scherpe prijs verkopen zij ook allerlei kleding, speelgoed, kraamcadeautjes, grappige kaarten en meubeltjes.

Ik wil alles kopen! Wat erg!! Alles is eco design en de webshop is gericht op bewust ouderschap. Veel originele ideeën en producten die ik nergens anders nog heb gezien, zoals een leuke set gekleurde Pebbles. Onwijs gaaf.

Gekleurde Pebbles van Little Greeny

Na wat vriendelijk mailcontact en een paar vragen van mijn kant die (heeeeel) snel werden beantwoord (en dat verdient altijd dikke pluspunten vind ik), besluit ik om een prachtige draagzak bij hen te bestellen; de Tula Daydreamer Spring Equinox.Tula Daydreamer Spring Equinox van Little Greeny

Niet uit te spreken maar dat hoeft ook niet. Sommige dingen in het leven behoeven geen naam, daar moet je gewoon naar kijken en van genieten.

Speciaal voor alle mama’s die willen gaan dragen, eco-lovers, draagmama’s, bewuste ouders of mensen die van goede koopjes houden … een Little Greeny Moederdag cadeautje: een lekkere kortingscode voor deze onwijs mooie webshop VOL originele producten.

De code is (hoe kan het ook anders…)  watkostenluiers en is geldig vanaf 07 mei 2016.

Wanneer je deze invoert krijg €5 korting op je bestelling.
Kopen, kopen, kopen!
Ondertussen lig ik met een slaapzak en zak M&M’s hysterisch bij de voordeur te wachten op mijn lievelingsman, naast m’n eigen vent: de bezorger… Mijn beauty van een peuter draagzak komt er aan!!

Shop Little Greeny

 

Deena Blogster van Wat kosten luiers

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+

Laat een reactie achter | 0 reacties

Terug naar overzicht

De leukste kampeerwinkel van Nederland
Shop Little Greeny

 

 

Shop Little Greeny

 

 

Shop Little Greeny

 

 

Shop Little Greeny