Testfase

Fotoshoot

Lees al mijn blogs!

Wow! Op Facebook een geweldige fotoshoot gewonnen bij Byrachelbakker. Echt een aanrader!

Ze had promotiemateriaal nodig en plaatste een oproepje. Twee FB-vriendjes van mij waren zo vriendelijk mij te taggen en wat denk je…. Win ik gewoon die shoot!!!

Op het terrein van Radio Kootwijk hebben we prachtige foto’s geschoten, waarvan ik er dankzij de actie 3 helemaal gratis, digitaal krijg en na een vriendelijk verzoek van mij nu ook een paar met mij en mijn dochtertje.
Wat een plaatjes! En wat fijn dat dochterlief nu eindelijk dat “over-de-top-tule-jurkje” aan kon!

ByRachel.1

Het was koud en het waaide hard die dag, maar als ik nu al de eerste foto’s zie was het ‘t dubbel en dwars waard. Wat lekker luchtig gedaan allemaal. Wat kon dat kon en wat niet lukte deden we lekker niet. Dat heb je met kleine kindjes en bolle buiken… Dan moet je tekortkomingen accepteren haha. De fotografe ging zo op in het fotograferen dat ze halverwege op d’r gat lag. In ’t mos. Bij het achteruitlopen en door de lens kijken tegelijkertijd. Zó jammer dat je de fotograaf niet kan fotograferen op zulke momenten. Hi, hi!
Super Rachel! Bedankt voor deze romantische shoot!
Ik werd nymf, prinses en bruid genoemd… Toch leuk om die toe te mogen voegen aan mijn lijstje van mama, vriendin van…, dochter van…, zusje van… enzovoorts.
Dan leukt die “prinses” de boel toch een beetje op. “Let it goooooo….. <3”

Deena

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+

Laat een reactie achter | 2 reacties

Terug naar overzicht