Testfase

Heeeeel erg zwanger

Zo’n  moment dat je dacht dat  je wat wilde eten, maar bent vergeten wat…. Dus zo’n moment waarop het eigenlijk helemaal niet nódig was om te gaan eten, maar zo’n moment waarop je dan ondanks die wetenschap…

toch gaat zoeken naar je antwoord. Zo’n moment waarop je dan compleet accepteert dat je niet normaal functioneert (als je niet eens weet wat je wil eten?!), en zo’n moment waarop je vriend dan ongegeneerd vraagt wat het kan zijn…. Dat hij dan  ook nog eens ‘t juiste antwoord gaf was natuurlijk geweldig!
Beschuitjes met hagelslag is toch vrij abnormaal om 10 uur s ‘avonds! Ha,ha!

Zo’n moment waarop je van de trap wilt gaan lopen en eerst bij de bovenste trede even je locatie bepaalt, omdat je je voeten niet kan zien en je niet mis wilt stappen op de treden.

Zo’n moment waarop je je handen, armen of eten en drinken gerust de halve avond op je buik zet en dit dan ook beschouwd als een van de grootste voordelen van zwanger zijn.

Zo’n moment waarop je je realiseert dat je speelgoed je niet meer op kunt pakken zonder pijnscheut van een hoofd dat geplet wordt in je buik door die beweging. En je het dan vervolgens ook gewoon laat liggen “laaattt maarrr”.

Zo’n moment waarop je op en neer moet naar boven om wat te pakken (2×16 treden) en je twee minuten later nog rode wangen hebt en nahijgt alsof je net een triatlon hebt afgerond.

Zo’n moment…. Op zo’n moment weet je… ik ben heeeeel erg zwanger!

Deena

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+

Laat een reactie achter | 0 reacties

Terug naar overzicht