Testfase

Het flessen en tuitbeker-drama

Daar gaat weer een beker melk… alles nat, omkleden, opruimen, zucht…. Het doet me ook weer even denken aan de stap hiervoor….  De flessen en tuitbeker periode….

Zwanger van onze eerste had ik, zoals het een goed voorbereidde en georganiseerde moeder betaamt een prachtig mooie set van Avent gekocht met speciale borstvoedingsspenen, een kolf, flessenborstel en flessenwarmer. 

Bakken geld en een bevalling later bleek ik een kind te hebben waarmee de borstvoeding niet liep en die dus ook geen look-a-like-tiet-fles wilde hebben. 

Toen maar een Dr. Brown fles gekocht (eerst maar 1 proberen dacht ik toen), waar ze wel uit dronk maar na een tijdje zijn we toch maar weer overgegaan op Difrax. Makkelijker verkrijgbaar, zelfde effect, antikrampjes en ook met kersspeen. Blij dat ik het gevonden had! 

En toen kwam vanaf een maand of 11 de tuitbekerperiode volgens het CB. Tuitbeker gekocht bij het Kruidvat, prachtig mooi, antilek. Kind snapte er geen bal van en zat alleen maar te kauwen op de tuut en begon ermee te gooien. Tuitbeker van de Ikea. Eentje die niet antilek is, want dan snapt ze dat er wat uit komt…. Gevolg: alles onder de sap of melk en geen besef van kunnen drinken. Wel van kunnen smeren overigens. 

Ik werd inmiddels steeds boller en de zwangerschapsweken voor onze 2e spruit tikten voorbij. Toen ik 7 maanden zwanger was vond ik het wel tijd voor het zelf vasthouden van de fles of tuit, gezien ze het allang kon maar gewoon weigerde, heel frustrerend.

Dus op de Negenmaandenbeurs kwam ik de Nuby stand tegen, en ze verkochten daar tuitbekers voor €7,- per stuk. En tadaaaaa eindelijk hadden we de oplossing. Gooo Nuby, met een zachte tuut, zodat ze snapt dat ze eraan moet sabbelen en een antilek ook nog! 

Hoe was jullie zoektocht naar de perfecte tuitbeker of fles?

DeenaFlessen en tuitbeker-drama

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+

Laat een reactie achter | 17 reacties

Terug naar overzicht