Testfase

Loslaten stap 1

Daar gaat ze, twee witblonde knotjes bovenop de zijkantjes van haar hoofd. Met strikjes erin.

“Mama gaat boodschapjes doen..?”
Zei ze met trillende onderlip. En juf Rianne hield haar vast op de commode waar ze me op uit mocht zwaaien achter het raampje.

Jaren heb ik gewerkt op kinderdagverblijven en toen dacht ik altijd: “Ach moedertjes het is zo weer over! Laat je niet manipuleren door je kind waardoor je je schuldig gaat voelen!” En nu stond ik er zelf…. Ik liep werkelijkwaar met een kilo of 10 aan schuldgevoel de deur uit. Zal ik haar eerder ophalen? schoot het even door mij heen.

De juf is gelukkig ook een hele goede vriendin van mij en liet me al snel via een Whatsappje weten dat het verdriet waarmee die kleine meid me 4 minuten daarvoor nog vaarwel had gezegd, en ze met de flair van de beroemde oneliner “i’ll never let go Jack” ongeveer aan het raam plakte, ze nu lekker speelde .

Vreemde wezentjes hoor die peuters van tegenwoordig.
Bij het ophalen was ze blij want ik had wel heel lang boodschapjes gedaan .

Het loslaten gaat beginnen.
Loslaten stap 1.
Scène 1.
Take one!

Loslaten stap 1Deena blog wat kosten luiers

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+

Laat een reactie achter | 1 reactie

Terug naar overzicht