Testfase

Blog-moeder in de luiers

nou-ja… Een blog-moeder in de luiers…. Die luiers zijn uiteraard voor haar kinderen!

Zodra je moeder wordt staat je leven in één klap volledig op z’n kop…
Wellicht herken je het al, of….anders… herken je je zelf later in de verhalen die je nu al leest. Dat het bijzonder is, staat uiten kijf. Zwanger (willen) worden, zwanger zijn, bevallen en dan… ouder worden, ouders zijn. Het valt niet mee, maar zéker ook niet tegen!
Alledaagse dingen worden ineens DINGEN! Niet alles gaat meer vanzelf of is vanzelfsprekend. Bij alles wat je doet, ziet, ervaart, meemaakt, koopt, wilt, afspreekt, noem maar op…. bij ALLES heb je ineens te maken met nóg een mensje…. Een mensje dat je liefhebt. Zo zeer dat je er werkelijk alles voor over hebt.
Alles! Alles? Nou-ja…. soms… soms ook helemaal niet(s)!
We schieten van poep- luiers tot baby- liedjes en van driftbuien tot peuter -dansjes. Alle emoties van het ouderschap (zowel van vader als van moeder) moeten we doormaken.
Leuk? Nee. Niet altijd. Maar wanneer we alles nu eens een beetje luchtiger opnemen komt het vast goed.

Blog-moeder in de luiers….
Deena blogt voor wat kosten luiers en eerlijk is eerlijk… haar verhalen liegen er niet om. Ze zijn herkenbaar en werken daardoor vaak als spiegel of juist als schouder om op uit te huilen. De verhalen maken je (weer) aan het lachen of zorgen ervoor dat je weer eens even nadenkt over bepaalde gebeurtenissen. Gewoon lekker even een klein stukje tekst en je kunt er weer volop tegenaan. Hoe fijn is dat?!

Lees hier mee met de belevenissen van moeder Deena.
Als geen ander verwoord zij wat we allemaal mee- en doormaken.
Lach, huil, leef!

 

Lees hier het blog?

Blog-moeder in de luiers: Deena blogt voor wat kosten luiers

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+