Testfase

Superalles

Lees al mijn blogs!

Naast fulltime Super-mama vervul ik ook de parttime functie van schoonmaakster, interessanter gezegd interieurverzorgster, professioneel hondenfluisteraar, deeltijd scholier en werk dan ook nog 21 uur in de gehandicaptenzorg…

Waar ik nog meer (wel grotere) luiers en bedden verschoon, wasjes draai en ook maaltijden bereid waar vervolgens mee gesmeerd wordt dan thuis.

Mijn werk verschilt soms niet zoveel van mijn thuissituatie hoor…. Dezelfde klusjes, hetzelfde niveau, en dezelfde bergen liefde terug (not). Ohja en tegenwoordig mag je de sexy vijftig tinten grijs partner ook niet vergeten. En alles op hoge hakken graag!

Soms blijf je een beetje hangen in de ene functie terwijl je al in de andere functie werkzaam bent. Ja dat heb je als Super-woman tegenwoordig. Dan sta je voor je vent te voor-structureren en voor je kind sensopathische activiteiten te bedenken. Zo heb ik Neyomi aan het “slagroom smeren” en sta ik Hugo cliëntvolgend te vragen hoe laat hij morgen van plan was uit bed te komen, want ik had wel wat activiteiten voor morgen in de planning waar hij aan mee behoorde mee te doen.

Zolang ik m’n kind niet op d’r rug onderdanig laat zijn op het uitlaatveldje en vervolgens in de bench stop, zit ik goed toch? Hoewel het feit dat Neyomi nu de bal ook kan pakken soms voor verwarring zorgt in mijn hersenhelften, lukt het me toch nog alles uit elkaar te houden. Hoe verder ik echter kom in de zwangerschap, hoe meer ik een hersensoep krijg en alles op elkaar lijkt…

Nu Neyomi het leuk vindt in de mand te hangen en Stitch het liefst op schoot zit,  denk ik ook wel eens ach…. We zijn ook allemaal gelijk haha!
En ik doe t allemaal op mijn afgetrapte Allstars!

foto

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+

Laat een reactie achter | 0 reacties

Terug naar overzicht