Testfase

The big 30

The big 30

Daar is ze dan, The big 30!
Hoe ga ik hier mee om? Online lees ik van alles over carrières sexlevens en rimpels…. 

Van alles spreekt wel iets me aan en staat wel iets me tegen. The big 30…

Waarom zijn we überhaupt zo bezig met die 30? Inclusief ik? Is het confronterend? Omdat je voor je 30e altijd van alles voor elkaar wilde hebben en dat misschien nog niet hebt bereikt? Toeval dat ik net in deze afgelopen maand begonnen ben aan een nieuwe hobby en meer geld heb uitgegeven aan mezelf dan in al de voorgaande jaren?

Geen dure auto voor mij, geen Botox-behandeling, geen spannende nieuwe avonturen op sexgebied of uitbundig korte rokjes. Gewoon ik die me bedenk dat ik oud word en minder energie heb en meer vel. Te weinig slaap en teveel billendoekjes in de week.

Ohja en een heeeele heeeeeeeeele heeeeeeele grote reep chocolade hielp toch wel een beetje om de pijn te verzachten.

Oké, oké ik prijs mezelf gelukkig met 2 gezonde kinderen, een hond en een lieve vent. Ik mag bijna zeggen geslaagd te zijn voor mijn 2e MBO opleiding en aangenomen voor een nieuwe baan als verzorgende IG.

Goed gedaan oudje. Best goed gedaan.

Deena blog wat kosten luiers

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+

Laat een reactie achter | 1 reactie

Terug naar overzicht