Testfase

Vakantie voor iedereen...

Op vakantie met je ouders, je vent, je dreumes, je baby en je hond. Oh-ja en jezelf. Niet vergeten, note to self: ook je eigen tas pakken!

Best confronterend om erachter te komen dat je zo weinig aan jezelf denkt dat je de avond voor vertrek bijna alles gepakt hebt… een box volgepropt met van alles en nog wat, tassen vol met kleding en speelgoed … alles staat klaar, maar je nog geen seconde hebt gedacht aan je eigen kleding en spullen pakken!

Vakantie voor iedereen

Wat een gezeul! En dat voor een weekje naar het welverdiende Groningen!  Maar in dat Grunn is alles dat ik nodig heb;  voor ons allen een 6 persoonsbungalow met tuin, een visvijver voor Hugo, voor Stitch een bos om in te rennen, voor de kids een overdekt zwembad en een wipkip.

 En voor mij: opa en oma die mee gaan! Haha. Hulp met alles elke dag en dat alles uit liefde! Heerlijk, zo’n moeder die dan zegt “Zal ik even Neyomi in bed leggen?” of “Ik geef Jolie wel even de fles.”. TOP!

Oh! En deze dan?
Deze heb ik zo gemist! Ik kan ‘m ieder jaar dat ik ouder word, meer waarderen:
“Wil je wat drinken of eten vrouwtje?”.
Dankje mam!

Enfin… met de dakkoffer op onze stationwagen hebben we ruimte zat en met onze Mini Mouse zonneschermpjes zijn we helemaal rond. Genieten des te meer dat mijn lieve Hugo, tegenwoordig met stoere baard en Ray-Ban zonnebril, heel relaxed en met enige trots weg zal rijden in deze volgepropte auto vol rijkdom en Kinderen-voor-Kinderen-muziek.

Deena

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+

Laat een reactie achter | 6 reacties

Terug naar overzicht