Testfase

Vol (in) verwachting...

Hoewel je niet meer in m’n buik zit, voel ik je onrust in mijn buik.! Sinterklaas is in het land.

De hele week kijken we al het Sinterklaasjournaal en snap je niets van wat Dieuwertje allemaal vertelt. Maar… elke piet die in beeld is verdient een “ooohh mama kijk!” of een “is een pietje hè mama”. Je bent nog geen 3 en binnenkort snap je wel dat er geen chocolaatje in je schoen kon zitten van zwarte piet, zoals van de week, want hij is nog niet in het land. Maar voor nu … voor nu is het nog goed… En dus kwam ik van de week in de gang en zag de schoenen van jou en je zusje midden in de gang liggen. Ik riep verbaast “huhh?!” en we liepen samen handje in hand naar de schoen toe om te kijken…?
Toen we het choco-pietje vonden liep ik naar deur en riep: “Dankjewel Sinterklaas!” Je durfde niet naar de deur te lopen en bleef aan de grond genageld staan in de gang. Op mijn arm durfde je wel en je keek in het donker van onze straat met grote ogen en zei met een muizenstemmetje “dankjewel”. Vervolgens belden we opa en oma en andere oma om het vol enthousiasme te vertellen en had je via facetime een heel verhaal over chocola. Je stuiterde tot aan het slapen door het huis van die chocolade en ging braaf slapen. De dag erna werden de schoenen toch wel een paar keer van binnen bekeken als ik (deed of ik) niet keek. Zo lief. Toch leuk dat je als moeder ook niet zo lang kunt wachten en dan smokkelt met de dag van aankomst. Vol verwachting klopt dus ook ons (oude en versleten) hart voor die gekke witte baard.

Vanavond kon je dan voor het eerst echt je schoen zetten. Ik ben benieuwd hoe lang je stiekem schoenen van binnen bekijken zal.

Vol (in) verwachting... Deena blog wat kosten luiers

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+

Laat een reactie achter | 3 reacties

Terug naar overzicht