Testfase

Volgend jaar weer Valentijn... ideaal!

Wekenlang waren de reclames er…. Wekenlang zagen we roze wolken en hartjes… Wanneer je vol hormonen zit kan je zelfs janken om de beautyshots die voorbij komen bij “merci dat jij er bennnnnntt”. Geloof me ik ben ervaringsdeskundige.

Hier was mijn Valentijnsdag cadeau de hele nacht slapen met mijn bijna 10 mnd oude dochter omdat ze in een heel moeilijk sprongetje van haar ontwikkeling zit. Ik sliep in ons bed terwijl Hugo op de bank slaapt… alleen… met de hond aan zijn voeten.
Zo zou 1 van ons een goede nacht maken gezien die op een andere verdieping ligt. Hugo was de gelukkige. Valentijnsdagcadeau geregeld zeg ik! Want hoeveel is zo’n doorgeslapen nacht waard wanneer je al 10 maanden gebroken nachten hebt!

Ik hou van m’n schatje.
Dit jaar geen dure cadeaus, schijnbaar word je minder romantisch en meer praktisch na 15 jaar samen en twee kleine kinderen. Haha!
Hoe was jullie Valentijn? Nog tips voor volgend jaar wanneer ik hopelijk weer normaal functioneer als ik geen chronisch slaapgebrek meer heb?
Laat het me weten!

2016-02-21 ValentijnDeena

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+

Laat een reactie achter | 1 reactie

Terug naar overzicht