Testfase

Gratis bos bloemen bij aankoop van een Pampers Maandbox bij Bol.com!

Het is een rare tijd waarin niet iedereen het even makkelijk heeft. Wil jij iemand graag een hart onder de riem steken? Bol.com biedt je die kans! Tot en met 3 mei krijg je bij aankoop van een Pampers Maandbox een bloemenbon t.w.v. € 17,50 cadeau!

Bestel nu snel je Pampers en krijg een bloemenbon t.w.v. €17,50 cadeau!

Het enige dat je hoeft te doen is naar de speciale actiepagina van Bol gaan en daar de volgende stappen doorlopen:

  • Koop 1 Pampers maandbox bij bol.com
  • Upload een foto/scan van je factuur
  • Ontvang per email je bloemenbon t.w.v. € 17,50

Bekijk direct alle Pampers aanbiedingen

Bestel direct online en laat GRATIS thuisbezorgen!

Bol.com heeft heel vaak Baby verzorging en een leuke Pampers of Huggies aanbieding voor jou online.  Hierdoor kun je jouw Luiers / Luierbroekjes, billendoekjes, maar ook kinderwagens, babykleding, Zwitsal, Neutral, etc. het goedkoopst bestellen. En vervolgens uiteraard GRATIS laten thuisbezorgen. Gemak dient de mens nietwaar?

Op WATKOSTENLUIERS.NL zetten we altijd de meest actuele aanbiedingen op babygebied bij elkaar, zodat jij in 1 oogolspag kun zien waar je moet zijn.

Via Wat kosten luiers .nl weet je altijd als één van de eersten welke Pampers Luiers Aanbieding , Huggies actie of andere actie er waar is op het gebied van Baby verzorging.
Of het nu gaat om luiers, luierbroekjes, babydoekjes (al dan niet Pampers en Huggies), andere verzorgingsproducten, speelgoed, kleertjes, schoentjes, of wat dan ook… Alles kun je vinden bij Bol.com en welke aanbieding er dan voor zorgt dat jij het goedkoopst uit bent…. Dat is aan jou.

Iedereen wil tegenwoordig toch wel een beetje op zijn/haar portemonnee letten? Het is zonde om meer geld uit te geven dan nodig is. Dus… altijd kijken waar en wanneer je het best jouw gewenste product kunt kopen en dan toeslaan.
De goedkoopste luiers zijn vaak niet in de aanbieding, maar de duurdere merken zoals Pampers en Huggies etc. zijn altijd wel ergens in de reclame en dan.. ja… Dan kan het zomaar zijn dat de Pampers of Huggies aanbieding ineens zorgt voor goedkope luiers!

Op het moment dat er GEEN actie is bij bol.com, dan ontvang je tóch een korting op Pampers:

Naast luier aanbiedingen zorgt bol.com uiteraard ook voor tal van andere leuke acties op allerlei gebied. Dus buiten het feit dat je er terecht kunt voor de goedkoopste luiers, kun je er ook goed scoren in de speciale shop ingericht voor “Baby, Kind en Mama”, zoals ze die zo mooi genoemd hebben.

Voor andere Pampers aanbiedingen of andere merken Luiers, Luierbroekjes, billendoekjes, zwemluiers, babyspulletjes etc. kijk je natuurlijk in ons overzicht op www.watkostenluiers.nl.

Daar zorgen wij ervoor dat alle actuele aanbiedingen verzameld staan, en jij dus in één oogopslag weet waar je moet zijn.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+

Bespaar Continu NL