Testfase

Nóg meer korting op luiers als Select-klant bij Bol.com!

Wist jij dat Bol.com een Select-programma heeft, waarbij je als abonnee kunt profiteren van extra korting op veel producten, waaronder luiers en babydoekjes? Mijn advies: aanmelden!

Van 25 mei t/m 3 juni 2020 krijg je als Select-abonnee tot 50% extra korting op Pampers!

Hoe werkt het?

Ben jij bekend met het Select-programma van Bol.com? Als je je daarvoor aanmeldt profiteer je van talloze voordelen zoals altijd gratis bezorging (ook ’s avonds en op zondag), altijd extra veel voordeel en het gratis laten ophalen van producten die je retour wilt sturen. Hoe handig!

Aanmelden is simpel, het enige dat je hoeft te doen is:

  • Inloggen op je Bol.com account en klikken op ‘Kies voor select’
  • Je aanmelding via de mail bevestigen

Extra korting

Nog belangrijker is misschien wel het feit dat er wekelijks talloze Bol-producten in de aanbieding zijn voor Select-leden. Je krijgt dus korting op de populairste artikelen en daarnaast krijg je artikelen die je vaker nodig hebt extra voordelig! Denk aan luiers, babydoekjes en andere onmisbare babyproducten.

Het enige dat de grootste webwinkel van Nederland vraagt is een kleine bijdrage van €9,99 per jaar. Die kosten heb je er dus binnen no-time uit!

Meld je nu aan als Select-abonnee en profiteer van extra veel korting bij Bol.com!

Direct aanmelden

Bol meld je aan voor Select

Benieuwd naar alle luier en billendoekjes aanbiedingen bij Bol.com? Op de pagina met alle aanbiedingen vind je altijd een volledig overzicht.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+