Testfase

Oude bespaar-tip over luiers kopen

Oude bespaar-tip over luiers kopen…. jawel! Ook de consumentenbond bekijkt regelmatig de kwaliteit-prijs verhouding van alle baby-gerelateerde producten. En… hoe kan het ook anders… natuurlijk ook van de luiers.

Enkele maanden geleden schreef de Consumentenbond uitbreid over welke ingrediĆ«nten er in babydoekjes zitten (zie hier het artikel of bekijk de vorige tips van Wat kosten luiers .nl) en het is inmiddels alweer bijna aan jaar geleden dat er over luiers geschreven werd. Maar… de kern van het verhaal over de luiers…. dat je absoluut naar de verschillende reclames / acties / aanbiedingen / etc. moet kijken om geld te kunnen besparen ongeacht welke luiers je voor jouw kleintje kiest, juichen we uiteraard nog steeds toe!

In Nederland (en mensen die dichtbij de grens wonen hebben zelfs nog een extra voordeeltje…) zijn er tal van verschillende soorten luiers (wasbaar/wegwerp) van verschillende merken en binnen die merken ook nog eens verschillende types. Voor elk wat wils zou je zeggen. Maar…. de portemonnee bepaalt in sommige gevallen ook heus mee en dan…. dan komt Wat kosten luiers om de hoek kijken. Want…. welke luier jij ook voor jouw (b)engeltje(s) kiest…. alle luiers die in de reclame / aanbieding / actie / bonus / of wat dan ook zijn, staan bij Wat kosten luiers .nl voor jou op een rijtje.

Of je nu je luiers het liefst zelf meteen meeneemt met je dagelijkse boodschappen of dat je ze liever (in sommige gevallen zelfs helemaal GRATIS) laat thuisbezorgen (eventueel i.c.m. je boodschappen!), dat is aan jou, maar het is natuurlijk zonde je luiers te kopen op het moment dat je geen korting krijgt.

Wij juichen de “Oude bespaar-tip over luiers kopen” dan ook van harte toe!
Lees hier het artikel dat de Consumentenbond schreef.

 

Naar artikel van de Consumentenbond.

 

Wil je direct alle actuele aanbiedingen van luiers en/of babydoekjes bekijken?
Ga dan naar ons overzicht!

 

 

Oude bespaar-tip over luiers kopen

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+

Babykleding 160x600