Testfase

Prénatal voor babyspullen tegen de laagste prijs

Prénatal voor babyspullen tegen de laagste prijsEen winkel als Prénatal is niet meer weg te denken uit het land van (toekomstige) moeders, vaders en baby’s.
Iedereen die in blijde verwachting is, maar ook iedereen die al lekker geniet van een klein wondertje is op zoek naar de beste spullen tegen de laagste prijzen voor hun baby (‘s). Of het nu gaat om luiers, luierbroekjes, billendoekjes, kleertjes, potjes, speeltjes of lakentjes, kruikjes, potjes, kinderwagens, flessen, lepeltjes, spuugdoekjes, autostoeltjes…. alle aanbiedingen worden vergeleken, de goedkoopste prijzen worden tegen elkaar afgezet, reclame -folders worden uitgeplozen en het internet wordt afgespeurd.
Prénatal zorgt uiteraard graag voor de nodige input en heeft dus regelmatig een Pampers aanbieding, een actie op het gebied van baby-verzorging, maar ook enkele malen per jaar de zogenaamde Mama-Mazzel-Dagen!

Prénatal heeft zo’n 60 winkels verspreid door heel Nederland en daarnaast een uitgebreide webshop.
Wanneer je iets online besteld, wordt het GRATIS* thuisbezorgd en mag het ook geheel GRATIS retourneren.
Je kunt er echter ook voor kiezen het zelf in één van de winkels af te halen.

Prénatal heeft zelf een duidelijke missie en visie omschreven:
“Er is niets mooier en kwetsbaarder dan nieuw en opgroeiend leven. Dit inspireert Prénatal de nummer één bestemming te zijn voor (toekomstige) ouders en iedereen die daarbij betrokken is.

Prénatal is dé toonaangevende retailformule met het meest complete, inspirerende en betaalbare assortiment met de beste service en advies, volledig afgestemd op de verwachtingen en behoeften van onze klant. In al onze warenhuizen, stadswinkels, shop-in-shops en de webshop werken we er iedere dag aan om het (toekomstige) ouderschap en het winkelen te allen tijde en op iedere gewenste manier leuker, comfortabeler en makkelijker te maken.”

Dus…. zoek jij nog spulletjes voor je baby…. dan weet je waar je moet zijn!

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+