Testfase

Albert Heijn luiers: alle voordelen op een rij

Wist je dat Albert Heijn ook luiers en luierbroekjes van het eigen huismerk heeft? Daarnaast heeft de supermarkt ook nog eens verschillende soorten billendoekjes en babyvoeding in het assortiment! Wat zijn de voordelen van deze producten?

Heb je wel eens Albert Heijn luiers geprobeerd bij je baby? Veel ouders die Albert Heijn luiers uit de supermarkt gebruiken ruilen ze niet snel meer in voor een ander merk. Albert Heijn heeft genoeg producten om ouders van baby’s en jonge kinderen helemaal in hun behoeften te voorzien. Je kunt er dreumesmelk en zuigelingsmelk kopen, maar ook fruithapjes voor baby’s.

Extra droog & zacht

Albert Heijn heeft vier soorten luiers: Extra droog & zacht, Beregoede luiers, Beregoede luierbroekjes en luierbroekjes. Extra droog en zacht luiers houden de billetjes van je baby tot 12 uur lang droog door het sterke absorptievermogen. Ze hebben een optimale pasvorm en de ademende buitenkant van een katoenachtige stof helpen huidirritatie te voorkomen.

Mijn tip? Zorg dat de luier optimaal kan absorberen door de luier na het openen even uit te schudden. Vervolgens kun je controleren of de randjes aan de binnenkant van de luier goed omhoog staan. Erg handig is de speciale plasindicator die blauw kleurt als je baby geplast heeft!

AH Beregoede luiers en luierbroekjes

Als je liever kiest voor een ander type luier heeft Albert Heijn ook nog andere opties: Beregoede luiers en luierbroekjes. De luiers met een goede pasvorm hebben elastische anti-lekrandjes en een erg handige sluiting van klittenband. De luierbroekjes zijn er voor de wat oudere baby’s en peuters en hebben een lekker zachte tailleband.

Wist jullie trouwens dat alle Albert Heijn luiers met aandacht voor het milieu worden gemaakt? Daarvoor krijgen ze het EU Ecolabel.

Aanbiedingen Albert Heijn luiers

Een goede reden om luiers van Albert Heijn te proberen is hun lage prijs ten opzichte van andere merken. Zijn jullie net als ik overtuigd van deze supermarktluier?

Albert Heijn luiers

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+

Laat een reactie achter | 10 reacties

Terug naar overzicht