Testfase

Black Friday en Cyber Monday

Was het voorheen vooral Amerika waar het fenomeen Black Friday en Cyber Monday de gekte liet losbarsten, is het tegenwoordig al flink overgewaaid naar Europa en nu dus ook echt goed zichtbaar in Nederland.

Black Friday 2017

Tal van winkeliers geven hoge kortingen op de vrijdag en maandag na Thanksgiving.

Black Friday
Dit jaar valt Black Friday op 24 november. Op die dag probeert iedereen de mooiste deals voor zichzelf te scoren.
Hoe Black Friday is ontstaan? Daarover doen 2 verhalen de ronde:

1) Op deze vrijdag zouden ondernemers hun verkoopcijfers steevast ‘sky high’ zien gaan. Stonden ze daarvoor in het rood? Dan waren de cijfers dus nu weer zwart.

2) Doordat iedereen op deze dag naar de stad ging om inkopen te doen, was er zo’n enorme verkeersdrukte dat men deze dag de naam Black Friday gaf.

Na Black Friday komt Cyber Monday…

Cyber Monday
valt dit jaar dus op 27 november.
Dit is de start van het online shopping seizoen en is ontstaan door online retailers als reactie op Black Friday. Het grote verschil tussen Black Friday en Cyber Monday is dat de deals op Cyber Monday énkel online gelden.

Nu kun je er natuurlijk voor kiezen aan te sluiten in de lange rijen mensen die de winkels binnen willen gaan op zoek naar de beste koopjes en aanbiedingen op allerlei gebied op Black Friday, maar… je kunt er natuurlijk ook gewoon voor kiezen meteen al online te gaan voor de actieprijzen en aanbiedingen en alles lekker vanuit je luie stoel te regelen, want…. menig online winkel doet ook al mee op Black Friday.

Voor ons als Wat kosten luiers .nl is het interessant om te bestellen via bol.com. Waarom? De Pampers gaan daar nu al met flinke kortingen de deur uit!

Pampers 40% korting

Zou de korting tijdens Black Friday nóg hoger zijn?
We houden het in de gaten voor je!

Check de actie!

Black Friday en Cyber Monday

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+

Laat een reactie achter | 4 reacties

Terug naar overzicht

Black Friday 2017