Testfase

Gratis rompertje voor nieuwe papa's en mama's

Zeeman heeft een gratis rompertje voor alle baby’s die in 2016 geboren zijn!

Leuk dat jij zo’n rompertje van biologisch katoen wilt proberen. Vul je gegevens in op het formulier en je ontvangt per e-mail een waardebon voor het rompertje. Vergeet niet om je geboortekaartje of een kopie van je aangifte als bewijs mee te nemen naar de winkel.

Dit soort GRATIS acties zijn toch geweldig?! Er zijn veel winkels/bedrijven die dergelijke acties hebben. Vaak is het sturen van een geboortekaartje al voldoende om een leuk pakketje te mogen ontvangen. En zeg nou zelf…. het geboortekaartje van jouw kleine dame/kerel is toch het leukst van heel de wereld? Waarom zou je die niet nog naar wat meer adressen willen versturen?!

Je kunt altijd de tips op deze pagina van Watkostenluiers.nl in de gaten houden om meer van dit soort ludieke acties te spotten. Zodra wij iets nieuws op het oog hebben, zullen we het uiteraard niet nalaten het hier te plaatsen, zodta iedereen die daarin geïnteresseerd is er van kan mee profiteren.

 

Over de romper die je nu helemaal GRATIS (verkoopprijs €2,99) kunt krijgen schrijft Zeeman zelf:

Bio romper

Deze romper maken we van zacht biologisch katoen met stretch. Dit katoen is gecertificeerd en komt van boeren die geen kunstmest en pesticiden gebruiken tijdens de katoenteelt. Er zitten drie drukknoopjes aan de onderkant en twee aan de hals. Zo zit hij mooi aangesloten en kan hij makkelijk over het hoofd. Onze langdurige samenwerking met de fabrikant garandeert kwaliteit en uiteindelijk ook de lage prijs.

“Deze bio romper heeft een lange mouw en is gemaakt van 95% biokatoen en 5% elastaan. Daardoor heeft hij een goede pasvorm en blijft hij mooi na het wassen.”

Gratis rompertje voor nieuwe papa's en mama's

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+

Laat een reactie achter | 0 reacties

Terug naar overzicht