Testfase

Nanny Annelon over opvoeding, zwangerschap en meer.

Annelon was nanny bij een gezellig gezin in Amsterdam. Als jonge moeder runt ze nu een leuke blogsite: NannyAnnelon en reviewt samen met Nola, haar dochtertje en vele andere kindjes van verschillende leeftijden allerlei producten.
Nanny Annelon over opvoeding, zwangerschap en meer.
De meest uiteenlopende dingen komen bij haar aan bod: van stropdassen tot luiers (!) en van (op)voeding tot babyzwemmen. Je kunt het zo gek niet bedenken of Nanny Annelon heeft haar ervaringen opgeschreven.

Nanny Annelon over opvoeding, zwangerschap en meer.

Door haar moederschap en haar websites komt Annelon met veel verschillende ouders in contact die haar veel inspiratie geven te bloggen en vloggen over alles wat ze maar meemaken, kopen, zien, krijgen of wat dan ook.

De blogs en vlogs die Nanny Annelon maakt gaan voornamelijk over opvoeding, ontwikkeling, zwangerschap etc. Maar ook over activiteiten, knutselen en producten. Annelon schrijft over alles wat met kinderen te maken heeft en dat is nou precies waar wij in geïnteresserd zijn. Toch?!

Nanny Annelon over opvoeding, zwangerschap en meer.

Nanny Annelon is altijd op zoek naar de nieuwste trends, nieuwste uitvindingen en nieuwste gadgest voor baby’s en kinderen, maar ook juist naar de oude vertrouwde zaken die voor iedereen herkenbaar zijn en wellicht nog wel het meest waardevol blijken.

Ze schrijft luchtig en leesbaar met een knipoog naar de ernstige(re) zaken. Een ondernemend type die haar weg als moeder met plezier bewandelt. Niet bang voor het onbekende en vooral met frisse zin voor het avontuur.

Jij kunt nu zelf ook Nanny Annelon inspireren tot bloggen of vloggen! Laat een review achter op een van haar blogs of vlogs en ga de discussie aan!  Dat vindt ze vast leuk!

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+

Laat een reactie achter | 8 reacties

Terug naar overzicht

Negenmaandenbeurs 2017