Testfase

Waarom luier aanbiedingen en goedkope luiers?

Nou? …. Waarom Luier aanbiedingen en goedkope luiers?

Wat kosten luiers? is een van de vragen die al jaren gesteld wordt door (aanstaande) ouders. Wat kosten luiers .nl is dan ook al heel wat jaar geleden in het leven geroepen door een enthousiaste moeder. Iedere week spitte zij de folders van drogisterijen en supermarkten door om alle actuele luier aanbiedingen en die van baby-doekjes van alle verschillende merken te kunnen vergelijken. Een heel karwei. Dus… zo meende zij… wellicht handig voor andere moeders wanneer er van haar gevonden luier aanbiedingen en prijsverschillen een overzicht op internet te vinden zou zijn.
Zo geschiedde. Wat kosten luiers .nl was geboren.
Zoals het (over het algemeen) iedere moeder vergaat, groeiden de luierdragers van deze moeder uit tot zindelijke kinderen waardoor voor haarzelf de noodzaak van wat kosten luiers .nl niet meer aanwezig was. Voor alle anderen die “in de luiers” zaten hield moeders de website mooi in stand. Tot…. Tja… totdat zich een nieuwe enthousiaste moeder opwierp om het stokje van haar over te nemen.
Wat kosten luiers .nl is inmiddels uitgegroeid tot Nederlands grootste onafhankelijke luier (en doekjes) vergelijk site.
Zodra nieuwe luier aanbiedingen/acties en/of nieuwtjes op babygebied zich aandienen worden deze online gezet, waardoor in een oogopslag te zien is waar je de goedkoopste luiers deze week kunt vinden en wanneer je geld kunt besparen.

Waarom luier aanbiedingen en goedkope luiers?
Het is een must voor alle vaders/moeders/verzorgers van jonge kinderen, want eerlijk is eerlijk…. zonder luier zit je in de strond. Hi, hi!
Geniet van iedere minuut met je kleine wondertje en zorg dat je aandacht kunt geven aan de belangrijke dingen in het leven…. liefde, gezondheid, geluk…. het schuilt in een klein mensje.

Heb jij de site al ontdekt? Mooi! Dan weet je WAAROM.
Voor alle nieuwkomers: DAAROM! 🙂Waarom luier aanbiedingen en goedkope luiers?

Myra

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+