Testfase

Waarom? Wat kosten luiers en aanbiedingen

Nou? …. Waarom? … Waarom? Wat kosten luiers en aanbiedingen…?

Wat kosten luiers? is de vraag die al jaren gesteld wordt door (aanstaande) ouders. Wat kosten luiers .nl is dan ook al heel wat jaar geleden in het leven geroepen door een enthousiaste moeder. Iedere week spitte zij de folders van drogisterijen en supermarkten door om alle actuele luier aanbiedingen, van de goedkoopste luiers en de baby-doekjes van alle verschillende merken te kunnen vergelijken. Een heel karwei, dus… zo meende zij… wellicht handig voor andere moeders wanneer er van haar gevonden luiers aanbiedingen en prijsverschillen een overzicht op internet te vinden zou zijn.
Zo geschiedde. Wat kosten luiers .nl was geboren.
Zoals het (over het algemeen) iedere moeder vergaat, groeiden de luierdragers van deze moeder uit tot zindelijke kinderen waardoor voor haarzelf de noodzaak van wat kosten luiers .nl niet meer aanwezig was. Voor alle anderen die “in de luiers” zaten hield moeders de website mooi in stand. Tot…. Tja… totdat zich een nieuwe enthousiaste moeder opwierp om het stokje van haar over te nemen.
Wat kosten luiers .nl is inmiddels uitgegroeid tot Nederlands grootste onafhankelijke luier (en doekjes) vergelijk site.
Zodra nieuwe luier aanbiedingen/acties en/of nieuwtjes op luier- en doekjesgebied zich aandienen worden deze online gezet, waardoor in een oogopslag te zien is waar je de goedkoopste luiers kunt halen en wanneer je geld kunt besparen.

Heb jij de site al ontdekt? Mooi! Dan weet je WAAROM.
Voor alle nieuwkomers: DAAROM! 🙂

goedkope luiers

Myra

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+