Testfase

Zwitsal Babyproducten met korting

Sinds een kleine 90 jaar is Zwitsal een toonaangevend merk in baby-land. Wie kent nou niet de vertrouwde geur van het merk met als beeld dat leuke gele babyhoofdje.
Er zijn overal in Nederland wel Zwitsal Babyproducten met korting te vinden. Is het niet bij de Eyos, dan wel bij de Albert Heijn of bijvoorbeeld Bol.com.

Wat echter nog niet iedereen weet is dat er sinds deze maand ook luiers van Zwitsal te koop zijn!
Het merk heeft met zijn jarenlange ervaring een luier ontwikkeld die zacht voor baby’s billetjes is en ook nog confortabel om te dragen.
De luiers zelf zijn geurloos, maar om het kenmerkende geurtje van Zwitsal niet uit het oog te verliezen zit er in elk pak luiers een apart geurbuiltje!
Wij vinden het een welkome uitbreiding van het assortiment en hopen dan ook dat jullie er goede ervaringen mee zullen opdoen.

Op dit moment zijn de Zwitsal producten met korting te vinden bij o.a.:

Albert Heijn, Bol.com, Etos en wehkamp.

Zwitsal Babyproducten met korting

 

 

 

 

 

 

 

Via www.watkostenluiers.nl vind je altijd alle aanbiedingen op het gebied van luiers en babyspullen bij elkaar.
We zorgen dat je altijd de meest actuele prijzen in een overzicht hebt en voor het gemak voegen we links toe om direct je luiers, doekjes of andere producten te bestellen en vaak zelfs GRATIS te laten thuisbezorgen.
Heb je je al ingeschreven voor de gratis nieuwsbrief van www.watkostenluiers.nl? Wanneer je dat doet krijg je af en toe de aanbiedingen per mail toegestuurd of word je geattendeerd op leuke acties.
Doen!

Aanmelden voor gratis nieuwsbrief.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+

Zwitsal bol.com